Ontdek het geheim van succesvolle coaches in de gratis CoachTribe Masterclass

Dit ga je ontdekken in de masterclass

Mindset ontwikkelen
Je gaat ontdekken wat de grootste valkuilen zijn waar beginnende coaches op vastlopen en hoe jij dit kunt voorkomen. Dé manier om met meer plezier, zelfvertrouwen en succes te coachen.

Methoden & Technieken 
Kom er achter welke methoden en technieken de meest succesvolle coaches gebruiken, zodat jij deze direct kunt inzetten om jouw coachees verder te helpen.

Coachen als business
Je gaat leren hoe jij met jouw coachingskwaliteiten een goedlopende business kunt opzetten. Hoe komt het dat voor sommige coaches de klanten in de rij staan en bij anderen niet?

Meld je aan en kijk direct de eerste video

4/5

Gemiddelde scoren van deelnemers
van deze informatie sessie

Wat andere coaches zeggen over de CoachTribe

De grootste pijnpunten zijn gebrek aan vertrouwen, ontbreken van kennis en bewezen aanpak.

Proef Persoon
Life coach

De grootste pijnpunten zijn gebrek aan vertrouwen, ontbreken van kennis en bewezen aanpak.

Proef Persoon
Life coach

De grootste pijnpunten zijn gebrek aan vertrouwen, ontbreken van kennis en bewezen aanpak.

Proef Persoon
Life coach

Over Coachtribe

CoachTribe is dé community voor coaches. Iedere maand krijg je twee nieuwe trainingen en innovatieve strategieën die je direct kunt inzetten, plus supervisie en persoonlijke begeleiding.

Groot aanbod aan online trainingen voor coaches

Persoonlijke én groepsbegeleiding voor ultieme groei

 

Exclusieve events, content en meer!

Veelgestelde vragen

Aan het eind van deze Masterclass weet je wat er voor nodig is om bij de top 5% van meest succesvolle coaches te horen. Je hebt de kennis van wat er voor nodig is om een leven vol vrijheid, voldoening en verbinding te kunnen leven. Je hoeft alleen nog maar zelf aan de slag te gaan! 

Om zo veel mogelijk mensen naar een leuker leven te helpen! En wat is een betere manier dan coachen? 

 

Vaak denken mensen dat het wiel opnieuw uitgevonden moet worden. Maar waarom zou je dat doen, als er technieken en methoden zijn die hebben bewezen te werken? 

 

Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze bewezen tools, is de CoachTribe Masterclass gratis beschikbaar.

De CoachTribe is een community en online leerplatform voor iedereen die zijn of haar coachende vaardigheden wilt verbeteren. Elke maand krijg jij nieuwe volledig nieuwe online programma’s, vinden er videogesprekken plaats waarin jij met andere coaches kunt sparren en is er 1-op-1 begeleiding van ervaren coaches uit het vak. Dit allemaal zodat jij alle tools in huis hebt om een leven vol vrijheid, voldoening en succes te kennen leven. 

Het feit dat je op deze pagina bent gekomen, zegt genoeg! Ja, coachen is ook iets voor jou. Misschien zijn er echter nog dingen die jou op dit moment tegenhouden, waardoor jij niet weet of het zijn van een succesvolle coach voor jou is weggelegd. Coachen is echter een vak dat sneller groeit dan ooit, omdat er meer vraag is dan ooit!

 

In de CoachTribe Masterclass vertellen wij je wat deze simpele stappen zijn waarmee jij kunt groeien naar het zijn van een succesvolle coach.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Aanbod

Titel 1

Titel 1

Titel 1

Over ons

Titel 1

Titel 1

Titel 1

Account

Titel 1

Titel 1

Titel 1

Privacy Verklaring | Privacy Instelingen | Algemene Voorwaarden