Start Direct login
Masterclass Grenzen

Hoe ‘doe’ je grenzen

Schrijf je in voor de Masterclass

José van der Meij geeft de Masterclass Grenzen. Als coach krijg je vaak mensen in je praktijk die onmacht ervaren. Mensen die in de war zijn over iets. Vaak gaan hun problemen over andere mensen. Het leven verloopt niet zo plezierig als ze dachten. Ze hebben verwachtingen van anderen. Stellen strenge eisen aan zichzelf en andere mensen. Het is behulpzaam voor cliënten om inzicht te krijgen in de dynamiek van hun relaties waar ze zelf invloed op uitoefenen. In deze Masterclass neemt José je mee in de dynamiek van ‘gezonde ‘grenzen? Hoe ‘doe’ je grenzen. Want grenzen stellen is een actieve vaardigheid. En, welke interventies kun je doen als je problemen tegenkomt bij mensen.

Schrijf je in voor de Masterclass
1 modules, 6 lessen
Masterclass
José van der Meij
OVER DEZE TRAINER
José van der Meij

José van der Meij is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en coach. Zij heeft bijna 30 jaar ervaring als coach en (bedrijfs)adviseur. Al meer dan 15 jaar gebruikt zij NLP als effectieve methode om mensen dichter bij zichzelf, hun drijfveren en mogelijkheden te brengen.

NLP is voor haar een manier om tot de kern van jezelf door te dringen en belemmerende patronen en conditioneringen te doorbreken. Met helderheid, warmte, diepgang en inzicht spreekt zij het hart van mensen aan om kansen in zichzelf te ontdekken en moedig te zijn. Als je je angsten overwint, ben je vrij om echt jezelf te zijn.

Haar drijfveer: wees trouw aan jezelf en leef een leven dat bij je past

Gerelateerde trainingen

Anderen bekeken ook dit…

Toegang tot al onze online programma’s vanaf € 79 per maand

Meld je nu aan

Start direct