Start Direct login
Affiliateprogramma

Partner worden van CoachTribe

Ben jij fan van persoonlijke ontwikkeling?
En vind je CoachTribe ook zo tof? Wordt affiliatepartner en verdien 50% wederkerende commissie!

Wordt affiliate bij CoachTribe

Ben je al enthousiast gebruiker van de CoachTribe? Dan kun jij je aanmelden als affiliate. Je gaat dan zelf aan de slag met het promoten van de CoachTribe onder jouw eigen doelgroep. En voor ieder nieuw lid krijg je 50% commissie. Iedere maand opnieuw. Net zo lang als dat de door jou aangebrachte member lid is van de CoachTribe.

Wanneer jij je aanmeldt als affiliate ontvang je jouw eigen unieke promotielink. Met deze promotielink weten we precies welke deelnemers zich via jou hebben aangemeld. En jij kunt dit zelf ook inzien op jouw eigen dashboard. Over alle terugkerende abonnees ontvang jij vervolgens een royale commissie (50% procent!).

 

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen een stap te kunnen laten maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat lukt mij niet alleen… daar heb ik jou als affiliate voor nodig”

Het duurt nog enkele weken… en dan kun jij je aanmelden voor het partnerprogramma van de CoachTribe!

We zetten momenteel de laatste puntjes op de i van ons affiliateprogramma. Hou deze pagina dus op de hoogte voor meer informatie! Wil je gelijk meer info hebben? Of alvast op de lijst staan? Stuur dan een email naar vincent@coachtribe.nl

De voordelen voor jou als partner van de CoachTribe

  1. 50% wederkerende affiliatefee
    Iedere maand opnieuw krijg je dit percentage voor de deelnemers die via jou lid zijn geworden van de CoachTribe.
  2. Gebruik onze promotiematerialen
    In onze online affiliate omgeving vind je diverse banners, afbeeldingen en trainingen om als affiliate succesvol aan de slag te kunnen gaan.
  3. Heb je een grote, eigen tribe?
    En dus een flinke achterban? En verwacht je veel deelnemers te kunnen aanbrengen als je met ons samenwerkt? Bijvoorbeeld wanneer wij aan jouw podcast deelnemen, het geven van een webinar, etc. Stuur dan een email naar info@coachtribe.nl

Toegang tot al onze opleidingen & programma’s vanaf € 79 per maand

Meld je nu aan

Start direct